Opinie klientów

Ocena 4.7 / 5
Na podstawie: 7902 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 7902 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja oraz dostawa, polecam. , 2020-04-08 00:08:04
Opinie klientów dodomku.pl Kurier zachował się profesjonalnie jak przystało na czas epidemi. Paczkę zostawił przy bramie,mieszkam w domu z ogrodem i zadzwonił na komórkę. Kurier pojechał,ja paczkę zabrałam do domu. , 2020-04-07 23:37:16
Dostawa szybka,porządny karton zawierał wszystkie zamówione produkty. I jest to chyba jeden z nielicznych sklepów, gdzie jest podana data ważności przy oferowanym produkcie. Polecam sklep,a ja sama jestem jego stała klientka. 2020-04-07 23:45:14
Opinie klientów dodomku.pl Terminowo, bardzo ładnie zapakowane, mały wybór produktów. , 2020-04-07 23:13:47
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dotarła na czas! Wszystko elegancko spakowane! , 2020-04-07 22:09:57
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy zapakowane bardzo porządnie. Nie znalazłam jednak kartki z listą zakupów. , 2020-04-07 21:55:44
Opinie klientów dodomku.pl Super serwis, paczka szybko dostarczona, dobra komunikacja ze sprzedajacym. Po dzisiejszej dostawie dokonalam kolejnego zamowienia. , 2020-04-07 21:45:56
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super , 2020-04-07 21:34:20
Opinie klientów dodomku.pl Trzy pudełka z czego jedno było całe zgniecionych produktów na około 50zl do wyrzucenia! , 2020-04-07 20:53:17
Opinie klientów dodomku.pl wszystko bylo idealnie , 2020-04-07 20:11:26
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porzadku. Polecam! , 2020-04-07 19:47:20
Opinie klientów dodomku.pl Kurier dostarczył paczkę zgodnie z moim życzeniem pod furtkę. Wszystkie artykuły zgodne z zamówieniem. Dziękuję , 2020-04-07 17:57:06
Opinie klientów dodomku.pl Długi czas oczekiwania ale to wiadomo z jakiego powodu. Nie wszystko było dobrze zapakowane - kawa wysypana i chemia ze spożywką ale myślę że jeszcze kiedyś skorzystam. , 2020-04-07 17:53:14
Opinie klientów dodomku.pl Dziękujemy za ciężką prace mimo że nie wszystko przyszło jesteśmy zadowoleni jest to zrozumiałe że pewnie niedoskonałości w dobie pandemi mogą się pojawić mamy nadzieję na dalszą współpracę . Dziękujemy wszystkim pracowniką i życzymy dużo zdrowia . , 2020-04-07 17:46:42
Opinie klientów dodomku.pl Gorąco polecam. Wszystko w porzadku i na czas. , 2020-04-07 16:19:21
Opinie klientów dodomku.pl Zgodność zamówienia 100% zabezpieczenie przesyłki 200% :) jedynie czas realizacji średni, ale do wybaczenia w obecnej sytuacji , 2020-04-07 16:13:22
Opinie klientów dodomku.pl Nawet w czasie zagrożenia epidemiologicznego zamówienie dotarło do mnie w jeden dzień! Bardzo, bardzo dziękuję! Jesteście wspaniali! , 2020-04-07 15:40:06
Opinie klientów dodomku.pl jestem zadowolona ze sklepu towary dostarczone zgodnie z zamowieniem , 2020-04-07 15:19:07
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok , 2020-04-07 13:02:17
Opinie klientów dodomku.pl No ja niestety nie mogę wydać pozytywnej opinii bo ja czekam na towar aż 2 tygodnie. Przesyłka miała być mnie dzisiaj ( tak mi obiecali) a tu zonk. Owszem przesyłka została zarejestrowana u kuriera ale nie nadana Ciekawe jak długo będę teraz czekała aż ją nadadzą Nie wiem czy przed świętami do mnie dotrze.Ja rozumiem jaka jest sytuacja ale czytam ,że inni dostają przesyłki w terminie albo z małym poślizgiem a ja jestem wyróżniona bo zamówienie złożyłam 26.03.20 dzisiaj jest 07.04.20 i towaru dalej nie mam.To jest kpina. Nie dość ,że nie ma prawie towaru to nawet tych parę pozycji zajmuje 2 tygodnie na spakowanie. , 2020-04-07 12:51:03
Opinie klientów dodomku.pl Towar dostarczony z małym poślizgiem ale to było zgłoszone i zrozumiałe w obecnym czasie. Pakowanie aż nas zaskoczyło POZYTYWNIE. Bardzo dobrze i staranie spakowane słoiki. Dziękuje. , 2020-04-07 11:39:53
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo profesjonalne usługi. Szkoda tylko, że nie ma większego asortymentu. Tak czy owak - polecam! , 2020-04-07 10:24:55
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze zapakowana paczka, zamowiony asortyment doszel w calosci. Troche opoznienia w dostawie, ale teraz taki czas. Ogolnie super! , 2020-04-07 09:38:04
Opinie klientów dodomku.pl polecam wszystkim , pelen szacunek dla kurierow i dostawcow pracujacych w tak trudnych warunkach , 2020-04-07 09:20:25
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuje bardzo , polecam ! , 2020-04-07 07:40:03
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko profesjonalne. Szkoda, że taki skromny asortyment. Przydałby się szczególnie nabiał - twarogi, sery, mleko w litrowych pojemnikach. :) Życzę dalszego rozwoju i powodzenia , 2020-04-07 07:31:32
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: 2020-04-14
Dostawa: 2020-04-15
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5