Opinie klientów

Ocena 4.7 / 5
Na podstawie: 8827 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8827 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dotarła ekspresowo,na następny dzień towar był już u mnie.Polecam , 2020-07-06 08:33:03
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie super pod kątem jakości pakowania, dostawy i produktów. , 2020-07-06 08:27:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super. Paczka ładnie zapakowana. Została dostarczona ekspresowo , 2020-07-05 08:54:03
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, profesjonalna obsługa klienta. Dziękuje i Pozdrawiam , 2020-07-03 16:35:59
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra obsługa i błyskawiczna polecam , 2020-07-03 14:22:18
Opinie klientów dodomku.pl Dzięki//// , 2020-07-03 14:12:48
Opinie klientów dodomku.pl Idealnie spakowana w dwu częściach, błyskawiczna dostawa. Bardzo dziękuję, zadowolona , 2020-07-03 13:40:23
Opinie klientów dodomku.pl Super jak zawsze , 2020-07-03 12:24:41
Opinie klientów dodomku.pl Mega szybką wysyłka bez zarzutów polecam , 2020-07-03 12:00:54
Opinie klientów dodomku.pl Paczka była bardzo perfekcyjnie za pakowana i jestem bardzo zadowolony z firmy dodomku , 2020-07-03 11:06:55
Opinie klientów dodomku.pl Produkty były zapakowane na styk, przez co opakowanie plastikowe zupy uległo pęknięciu i część zawartości wypłynęła.
2 butelki mleka były umieszczone poza oddzielnym kartonem z wkładami mrożącymi.
Wkłady stanowiły jedynie 2 małe butelki z wodą, zdecydowanie za mało do objętości produktów wymagających chłodzenia.
, 2020-07-03 09:50:49
Opinie klientów dodomku.pl Mimo złych doświadczeń z firmą kurierską, kolejny raz paczka tak zapakowana, że dotarła w całości ;)
Perfekcyjnie.
, 2020-07-03 08:13:25
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów. Wszystko dostarczone w doskonałym stanie. , 2020-07-02 23:02:07
Opinie klientów dodomku.pl ok , 2020-07-02 16:32:00
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo Polecam uslugi DoDomku.pl, mega profesionalizm,starannie zapakowane produkty I bardzo przystepne ceny dostawy! , 2020-07-02 16:17:23
Opinie klientów dodomku.pl Super . Dziekuje calej ekipie. , 2020-07-02 16:12:29
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka zapakowana starannie w miarę możliwości zabezpieczona stosownie do asortymentu , 2020-07-02 15:37:41
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko super. , 2020-07-02 14:56:08
Opinie klientów dodomku.pl Pierwszy raz korzystam z Dodomku. Bardzo dobrze wszystko zapakowane, zgodne z zamówieniem. Polecam. , 2020-07-02 14:50:29
Opinie klientów dodomku.pl polecam , 2020-07-02 14:49:48
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniała strona. Świetny kontakt. Szybka wysyłka. Polecam , 2020-07-02 14:19:25
Opinie klientów dodomku.pl Nie mam zastrzeżeń. Wszystko odpowiednio zapakowane. Nic nie było uszkodzone. Jakość produktów b.dobra. Nie znalazłam listy zakupów ale to nie problem. Dostawa ok. Na pewno będę robiła zakupy u Państwa. Polecam. , 2020-07-02 12:17:33
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super! , 2020-07-02 12:14:58
Opinie klientów dodomku.pl Szybką wysyłka, towar bardzo dokładnie zapakowany, jestem zadowolona obsługi i zakupów. , 2020-07-02 10:35:24
Opinie klientów dodomku.pl Towar świetnie zapakowany wszystko doszło na miejsce w szybkim tempie.Dziś zamawiam jutro odbiorca otrzymuje.Jaka to fajna sprawa nie trzeba pakować nosić na pocztę a przy okazji frajda dla otrzymującego.I taniej niż na poczcie a radość z paczki ogromna dobrze że jest taki sklep i można zrobić zakupy a przy okazji zafundować komuś odrobinę radości. , 2020-07-02 10:26:12
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: dzisiaj
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5