Opinie klientów

Ocena 4.7 / 5
Na podstawie: 7902 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 7902 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszytko w porządku paczka dotarła na czas dziękuje za prezenty :) polecam zakupy w tym sklepie , 2014-06-19
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniala robota :) Dziekuje serdecznie .Niespodzianka dla mojej rodziny bardzo sie udala. , 2014-06-19
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa!!! Rewelacja! , 2014-06-19
Opinie klientów dodomku.pl Jak dla mnie wszystko OK , 2014-06-16
Opinie klientów dodomku.pl wszystko bardzo ładnie zapakowane dostawa w szybkim terminie polecam , 2014-06-13
Opinie klientów dodomku.pl WSZYTKO OK POLECAM :-) , 2014-06-13
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dostarczona szybko i super zapakowana :) polecam , 2014-06-13
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko Super Opakowane - dotarlo szybko i bez problemu nastepnego dnia !

Poleca ta Firme !

Nadal bende zamawiac uwas !
, 2014-06-12
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty 100% wartościowe, dostawa za granicę zgodnie z przewidywanym terminem. , 2014-06-11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty 100% wartościowe, dostawa za granicę zgodnie z przewidywanym terminem. , 2014-06-11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty 100% wartościowe, dostawa za granicę zgodnie z przewidywanym terminem. , 2014-06-11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku, produkty super zapakowane i dostarczone na czas. , 2014-06-11
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuje wszystko szybko i profesjonalnie dostarczone , 2014-06-07
Opinie klientów dodomku.pl Polecam -super szybka dostawa i wszystko super zapakowane polecam , 2014-06-07
Opinie klientów dodomku.pl Polecam, już kilka razy robiłam zamówienie, profesjonalnie i bardzo szybko realizowane zamówienie! , 2014-06-06
Opinie klientów dodomku.pl Profesjonalny serwis. Wszystko na czas i odpowiednio zapakowane. Duży wybór produktów tylko płatność PayPal nie aktywna i trzeba płacić kartą. , 2014-06-05
Opinie klientów dodomku.pl 100 % satysfakcji , 2014-06-04
Opinie klientów dodomku.pl Naprawdę super, jestem bardzo zadowolona. Przesyłka dokładnie zabezpieczona, dotarła szybko i w całości :) , 2014-06-04
Opinie klientów dodomku.pl szybka dostawa, paczka zapakowana bardzo dokładnie, słoiczki z daniami dla niemowlaków, dobrze zafoliowane i posklejane, nic im się nie mogło stać. polecam , 2014-06-03
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa w wyznaczonym terminie, doskonale zabezpieczone produkty. Same plusy... , 2014-06-03
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dostarczona prawidłowo.Szybko i solidnie.polecam , 2014-06-02
Opinie klientów dodomku.pl ok. , 2014-06-02
Opinie klientów dodomku.pl sklep godny polecenia, wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo:) , 2014-06-01
Opinie klientów dodomku.pl towar zgodny z opisem dostawa szybka i bezproblemowa. Bardzo dobry sklep:) , 2014-06-01
Opinie klientów dodomku.pl MOgę śmiało polecić zakupy w dodomku.pl, szybko,sprawnie, pełen profesjonalizm. , 2014-05-31
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: 2020-04-14
Dostawa: 2020-04-15
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5