Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Winiary:
oleje roślinne 78,6 % (rzepakowy, słonecznikowy), żółtko jaja, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat), cukier, sól, przyprawy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwutleniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA)
Producent marki Winiary opisuje Majonez Omega 3:6 tak:
Wyśmienity smak i konsystencja Majonezu Omega 3:6 Winiary powstały dzięki unikalnemu połączeniu olejów rzepakowego i słonecznikowego. Majonez Omega 3:6 Winiary doskonale podkreśla smak ulubionych potraw, a jednocześnie dostarcza ważnych w codziennej diecie kwasów tłuszczowych omega 3 w rekomendowanych przez specjalistów proporcjach do kwasów tłuszczowych omega 6.
Bez dodatku konserwantów
Jaja z chowu ściółkowego
kwasy omega 3 w rekomendowanych proporcjach do omega 6
Winiary
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Przechowywać w miejscu suchym, zaciemnionym i chłodnym (zalecana temperatura 4°C - 20°C), a po otwarciu słoika w lodówce nie dłużej niż 2 tygodnie.
Słoik
Nestlé Polska S.A.,
Oddział w Kaliszu
ul. Łódzka 153,
62-800 Kalisz