VIVANI Czekolada vegan na napoju ryżowym 40% kakao BIO
Składniki:
nierafinowany cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, masa kakaowa*, napój ryżowy w proszku*(15%), pasta z orzechów laskowych*, ekstrakt z wanilii BOURBON.
Zawartość kakao: 40%
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE-OKO-013.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 2383 kJ / 572 kcal
Tłuszcz (g): 36,90 g;
w tym kwasy nasycone (g): 22,10 g;
Węglowodany (g): 56,10 g;
w tym cukry (g): 45,20 g;
Białko (g): 2,30 g;
Sól (g) : 0 g
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Czekolada vegan na napoju ryżowym 40% kakao BIO firmy VIVANI?
Producent marki VIVANI opisuje Czekolada vegan na napoju ryżowym 40% kakao BIO tak:
Składniki:
nierafinowany cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, masa kakaowa*, napój ryżowy w proszku*(15%), pasta z orzechów laskowych*, ekstrakt z wanilii BOURBON.
Zawartość kakao: 40%
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE-OKO-013.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 2383 kJ / 572 kcal
Tłuszcz (g): 36,90 g;
w tym kwasy nasycone (g): 22,10 g;
Węglowodany (g): 56,10 g;
w tym cukry (g): 45,20 g;
Białko (g): 2,30 g;
Sól (g) : 0 g
inne produkty w kategorii czekolada