Topfer Kaszka mleczno-ryżowa BIO, po 4. miesiącu
Kaszka mleczno-ryżowa dla dzieci powyżej 4 miesiąca.
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Kaszka mleczno-ryżowa BIO firmy Topfer.
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Kaszka mleczno-ryżowa BIO marki Topfer:
34 % mleko następne, (odtłuszczone MLEKO, maltodekstryna, oleje roślinne (olej palmowy, olej rzepakowy, olej słonecznikowy), Serwatka w proszku częściowo zdemineralizowana, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, fosforan wapnia, witamina C, witamina E, pirofosforan żelazawy, siarczan cynku, niacyna, D-pantotenian wapniowy, selenian sodu, witamina A, witamina B1, witamina B6, jodan potasu, kwas foliowy, witamina K, witamina D), 33% mielony ryż, serwatka w proszku częściowo zdemineralizowana, odtłuszczone mleko w proszku, glukoza, skrobia, maltodekstryna, węlan wapnia, kultury bakterii probiotycznych Bifidobacterium, witamina B1, witamina A, witamina D.
Producent marki Topfer opisuje Kaszka mleczno-ryżowa BIO tak:
Kaszka mleczno-ryżowa dla dzieci powyżej 4 miesiąca.
inne produkty w kategorii kaszki i kleiki