Jak powstał produkt Zupa kapuśniak z kiełbasą i boczkiem wędzonym. Produkt sterylizowany firmy M.E.A.L - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
woda, kapusta kwaszona 22% (kapusta biała, sól), warzywa (ziemniaki, marchew, cebula), kiełbasa 2,3% (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, sól, przyprawy), boczek wędzony 2,3% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy), mąka pszenna, koncentrat pomidorowy, sól, cukier, tłuszcz wieprzowy, przyprawy, aromaty
Producent marki M.E.A.L opisuje Zupa kapuśniak z kiełbasą i boczkiem wędzonym. Produkt sterylizowany tak:
z kiełbasą i boczkiem, bez glutaminianu monosodowego, bez mięsa oddzielonego mechanicznie, bez substancji konserwujących, bez sztucznych barwników
M.E.A.L.
Zupa kapuśniak z kiełbasą i boczkiem wędzonym. Produkt sterylizowany.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 h.
Przed spożyciem podgrzać.
Puszka konserwowa
UE
Arteta Sp. z o.o.
al. Ks. J. Poniatowskiego 1
03-901 Warszawa