Jamar Fasolka biała konserwowa aksamitna
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Fasola biała konserwowa. Produkt sterylizowany firmy Jamar.
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Fasola biała konserwowa. Produkt sterylizowany marki Jamar:
fasola biała, woda, sól
Wartości odżywcze (%) | w 100 g odsączonego produktu |
---|---|
Energia | 428 kJ / 102 kcal |
Tłuszcz | 0,8 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 13 g |
- w tym cukry | 0,7 g |
Błonnik | 7,1 g |
Białko | 7,2 g |
Sól | 0,68 g |
Producent marki Jamar opisuje Fasola biała konserwowa. Produkt sterylizowany tak:
porcja na raz, aksamitna, naturalnie wysoka zawartość błonnika i białka
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
inne produkty w kategorii warzywa konserwowe