Hochland Sielski z natury klasyczny ser żółty w plastrach Bez laktozy
Zainteresował Cię produkt Ser żółty w plastrach. Ser podpuszczkowy dojrzewający marki Hochland?
Jak powstał produkt Ser żółty w plastrach. Ser podpuszczkowy dojrzewający firmy Hochland - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, ekstrakt z papryki, podpuszczka mikrobiologiczna.
Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 1421 kJ / 342 kcal |
tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 27 g |
sól | 1,1 g |
wapń | 866 mg (108% RWS*) |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |
Zawartość laktozy <0.01 g w 100 g produktu |
Mleko : | Zawiera |
Producent marki Hochland opisuje Ser żółty w plastrach. Ser podpuszczkowy dojrzewający tak:
inne produkty w kategorii sery żółte