Gerber DoReMi Spaghetti po bolońsku, po 12. miesiącu
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Spaghetti po bolońsku. Produkt utrwalony termicznie, sterylizowany marki Gerber?
Jak powstał produkt Spaghetti po bolońsku. Produkt utrwalony termicznie, sterylizowany firmy Gerber - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
marchew (34%), przecier pomidorowy (28%), woda, mięso wołowe (8%), makaron spaghetti (mąka z pszenicy durum, białko jaja kurzego, woda) (5%), cebula, skrobia kukurydziana, olej rzepakowy, pietruszka - natka (0,3%), sól, oregano (0,06%), (Warzywa ogółem 66,3%)
Wartości odżywcze (%) | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 257 kJ |
Wartość energetyczna | 61 kcal |
Tłuszcz | 2,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 7,0 g |
w tym cukry | 2,6 g |
Błonnik | 1,1 g |
Białko | 2,4 g |
Sól | 0,25 g |
Jaja : | Zawiera |
Pszenica : | Zawiera |
Producent marki Gerber opisuje Spaghetti po bolońsku. Produkt utrwalony termicznie, sterylizowany tak:
inne produkty w kategorii obiadki