Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Fragata Oliwki zielone nadziewane anchoas? Sprawdź listę składników:
woda, oliwki zielone, nadzienie z anchoas nie mniej niż 9,5% masy po odsączeniu (woda, anchoas, stabilizator: alginian sodu), sól morska, substancja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu, regulatory kwasowości: kwas mlekowy i kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Producent marki Fragata opisuje Oliwki zielone nadziewane anchoas tak:
duży rozmiar
Może zawierać śladowe ilości pestek.
Fragata
Tradycja i smak od 1925
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
Puszka konserwowa
Hiszpania
Ángel Camacho Alimentación, S.L.
Avda. del Pilar 6
41530 Morón de la Frontera (Sevilla)