Fabijańscy Makaron z zielonego groszku muszla gnocchi sardi bezglutenowy BIO
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Makaron z zielonego groszku muszla gnocchi sardi bezglutenowy BIO firmy Fabijańscy .
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Makaron z zielonego groszku muszla gnocchi sardi bezglutenowy BIO marki Fabijańscy :
mąka z groszku zielonego*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna: 1388 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,2 g
Węglowodany: 48,2 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 15,7 g
Białko: 21,7 g
Sól: 0 g
Producent marki Fabijańscy opisuje Makaron z zielonego groszku muszla gnocchi sardi bezglutenowy BIO tak:
Zagotuj dużą ilość wody, na całe opakowanie 4-5 litrów. Wody ma być tyle, by makaron podczas gotowania swobodnie pływał. Osól wodę tak jak lubisz, jeśli chcesz dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, tak by nie zatrzymać procesu gotowania. Po wsypaniu całej porcji, zamieszaj i gotuj do miękkości 11 - 19 minut, al dente 7 - 9 minut. W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź i przelej wodą.
inne produkty w kategorii makaron