Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Ocet Winny z Czerwonego Wina. Kwasowość 6% marki Develey:
ocet winny z czerwonego wina, przeciwutleniacz: E 224 (zawiera siarczyny)
Producent marki Develey opisuje Ocet Winny z Czerwonego Wina. Kwasowość 6% tak:
Ocet winny Develey powstaje dzięki naturalnej fermentacji czerwonych winogron. Dzięki opartej na wieloletnim doświadczeniu metodzie produkcji oraz podstawie, jaką jest szczep winny „Zweigelt", ocet zyskuje wielobarwny smak i aromat.
naturalna fermentacja, do sałat i surówek, do marynat i zup, do sosów i dressingów
Develey
Ocet Winny z Czerwonego Wina. Kwasowość 6%.
Zabezpieczyć przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Zmętnienie powstałe wskutek wytrącania się naturalnych składników nie jest negatywną cechą jakości produktu.
Butelka
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3
03-308 Warszawa