Biorganica Nouva Kapary marynowane BIO
SKŁADNIKI
Kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 194 kJ / 46 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Weglowodany: 1,95 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 1,74 g
Sól: 3,29 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4-10 °C
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Biorganica Nouva Kapary marynowane BIO firmy bioragnica nouva?
Producent marki bioragnica nouva opisuje Biorganica Nouva Kapary marynowane BIO tak:
SKŁADNIKI
Kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 194 kJ / 46 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Weglowodany: 1,95 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 1,74 g
Sól: 3,29 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4-10 °C
inne produkty w kategorii warzywa konserwowe
Produkt Biorganica Nouva Kapary marynowane BIO firmy bioragnica nouva znajduje się w kategorii warzywa konserwowe, poniżej możesz zobaczyć inne produkty przypisane do działu warzywa konserwowe:
inne produkty marki bioragnica nouva