Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Bakalland Kajmak Masa krówkowa o smaku tiramisu? Sprawdź listę składników:
cukier, woda, mleko w proszku odtłuszczone 16 %, olej palmowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat
Producent marki Bakalland opisuje Masa krówkowa o smaku Tiramisu tak:
Tajemnica naszych kajmaków tkwi w idealnie przygotowanej recepturze. Doskonały smak i aromat oraz odpowiednia konsystencja zapewnią sukces kulinarny. Do wyboru są aż 4 warianty: tradycyjny, orzechowy, kakaowy oraz Tiramisu. Nasz kajmak nie zawiera konserwantów, a po otwarciu jest od razu gotowy do użycia - nie wymaga kilkugodzinnego gotowania, co na pewno ucieszy wielbicieli słodkich wypieków.
aksamitna gotowa do spożycia
Bakalland
Najlepsze bakalie od
Bakalland
Masa krówkowa o smaku Tiramisu.
Przechowywać w temperaturze pokojowej, nie przechowywać w lodówce. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych do 48 godz. Scukrzanie jest naturalnym procesem i nie stanowi wady produktu.
Propozycje zastosowania
wypieki, desery, potrawy, naleśniki
Puszka