Almito Pikantne czerwone papryczki z serem BIO
SKŁADNIKI
Olej słonecznikowy*, 29,8% mieszanka serów (26,4% ser topiony*, 60% tłuszczu, przyprawy*, sól, kwas mlekowy, skrobia*, pietruszka*), 24,4% czerwone papryczki (papryczki*, ocet*, sól, kwas cytrynowy), (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 747 kJ / 179 kcal
Tłuszcz: 17,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Weglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
INFORMACJA ALLERGENNA
Zawiera laktozę
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Pikantne czerwone papryczki z serem BIO marki Almito?
Producent marki Almito opisuje Pikantne czerwone papryczki z serem BIO tak:
SKŁADNIKI
Olej słonecznikowy*, 29,8% mieszanka serów (26,4% ser topiony*, 60% tłuszczu, przyprawy*, sól, kwas mlekowy, skrobia*, pietruszka*), 24,4% czerwone papryczki (papryczki*, ocet*, sól, kwas cytrynowy), (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 747 kJ / 179 kcal
Tłuszcz: 17,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Weglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
INFORMACJA ALLERGENNA
Zawiera laktozę
inne produkty w kategorii warzywa konserwowe