Opinie klientów

Ocena 4.7 / 5
Na podstawie: 8537 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8537 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Udane zakupy - dobre produkty, szybka dostawa, jestem bardzo zadowolony z uslug tego sklepu. , 2014-07-01
Opinie klientów dodomku.pl Poraz pierwszy zamawiałam zakupy do domu,mieszkam w Danii i niestety firma kurieska która rozwozi paczki jest straszna,niedość że jogurty wpaczce były popękane bo pewnie rzucali ta paczką to jeszcze był problem z dostarczeniem,nieobwiniam oto sklepu ale może powinni zmienić firme kurierską,pozatym jestem bardzo zadowolana zproduktów... , 2014-06-28
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniala wspolpraca.Bardzo dziekuje ,moja rodzina jest bardzo zadowolona z waszych produktow - jakosci i pomocy przy wnoszeniu do domu. , 2014-06-26
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka przesylka wprost kosmiczne dostarczenie do domu.Polecam bo warto mieszkam na drugim koncu Polski zakupy dostarczone sa dobrze zabezpeczone polecam!!!!! , 2014-06-25
Opinie klientów dodomku.pl Witam,

korzystam z usług firmy od ponad roku. I choć firma dostarcza paczki na drugi koniec Polski, zawsze na czas i bez problemów.

Bardzo dziękuję, dzięki Wam pomagam rodzinie, która mieszka daleko ode mnie.

Polecam i pozdrawiam
, 2014-06-25
Opinie klientów dodomku.pl Z całego serca polecam, super zapakowane i przesyłka na czas. , 2014-06-21
Opinie klientów dodomku.pl Super sklep, bardzo polecam. , 2014-06-21
Opinie klientów dodomku.pl Jednynie 2 minusy vs 60 plusów. Minusy to takie, że winogron i pomidor były na dnie paczki pod kapustą, ziemniakami itd czyli ciężkimi i masywnymi produktami, które miejscem by mogły siię zamienić.. przez co były lekką miazgą, oraz kapusta była w środku zgniła, co może zareklamuję zdjęciem przy kolejnej paczce - no a reszta zakupów genialna. Zdarza się najlepszym takie uchybienie.

Bardzo ładne, świeże, świetnie zapakowane, przesyłka na czas - będę tu wracał jeszcze w tym miesiącu. Warto pisać w uwagach, by miękie warzywa/owoce dawali na górę i będziecie zadowoleni :) POLECAM.
, 2014-06-20
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka przesyłka, towar zgodny :) POLECAM , 2014-06-20
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa wszystko jak w najlepszym porządku.Prezentu nie było ale może będzie jeszcze czas:P:P:P:P POLECAM!!!! , 2014-06-19
Opinie klientów dodomku.pl Wszytko w porządku paczka dotarła na czas dziękuje za prezenty :) polecam zakupy w tym sklepie , 2014-06-19
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniala robota :) Dziekuje serdecznie .Niespodzianka dla mojej rodziny bardzo sie udala. , 2014-06-19
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa!!! Rewelacja! , 2014-06-19
Opinie klientów dodomku.pl Jak dla mnie wszystko OK , 2014-06-16
Opinie klientów dodomku.pl wszystko bardzo ładnie zapakowane dostawa w szybkim terminie polecam , 2014-06-13
Opinie klientów dodomku.pl WSZYTKO OK POLECAM :-) , 2014-06-13
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dostarczona szybko i super zapakowana :) polecam , 2014-06-13
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko Super Opakowane - dotarlo szybko i bez problemu nastepnego dnia !

Poleca ta Firme !

Nadal bende zamawiac uwas !
, 2014-06-12
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty 100% wartościowe, dostawa za granicę zgodnie z przewidywanym terminem. , 2014-06-11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty 100% wartościowe, dostawa za granicę zgodnie z przewidywanym terminem. , 2014-06-11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty 100% wartościowe, dostawa za granicę zgodnie z przewidywanym terminem. , 2014-06-11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku, produkty super zapakowane i dostarczone na czas. , 2014-06-11
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuje wszystko szybko i profesjonalnie dostarczone , 2014-06-07
Opinie klientów dodomku.pl Polecam -super szybka dostawa i wszystko super zapakowane polecam , 2014-06-07
Opinie klientów dodomku.pl Polecam, już kilka razy robiłam zamówienie, profesjonalnie i bardzo szybko realizowane zamówienie! , 2014-06-06
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: dzisiaj
Dostawa: 2020-06-01
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5